Paard Verzameld Expositie Paardenkamp Soest 3

Mijn eerste echte expositie van Paard Verzameld in Soest bij de Paardenkamp

Paard Verzameld expositie groep 2023
Paardenkamp Soest expositie 2023

Op 1 en 2 juli 2023 was er een expositie van Paard Verzameld waar ik bij aangesloten ben. Maanden lang hebben we er naar toe gewerkt, nadat we in maart een inspiratie dag hadden om de paarden uit te kiezen die je wilde schilderen of fotograferen. Er mochten foto’s gemaakt worden en geschetst.

Op 30 juni was er nog een officiele opening en toen 2 dagen lang de expositie, waarbij iedere kunstenaar een box had met zijn of haar werk er in tentoongesteld. De sfeer was fantastisch! In een flits waren de 3 dagen van de expositie voorbij. Er zijn ook nog wat vrienden en familie komen kijken, ook erg gezellig. Het was zó ontzettend leuk, mooi, gezellig, grappig en inspirerend! Ik heb zulke leuke gesprekken gehad. En ook nog een schilderij verkocht, aan een oud-eigenaar van één van de paarden die ik had geschilderd, ontzettend leuk. Op naar volgend jaar!

Een paar van de foto’s die ik op de inspiratiedag (het was erg koud en nat die dag) heb geschoten.

Ranga

Ik heb 4 schilderijen gemaakt. Ranga, de witte IJslander staat er op 2. Op eentje heb ik haar gefotografeerd terwijl ze een onderonsje had met fotografe Ellen Pitlo. De andere is een experimenteel aquarel schilderij, op een paneel. Het schilderij van de Fries Jarmo heb ik verkocht. En dan heb ik nog 2 beste Fjordenvriendjes geschilderd.

nl_NL