Challenge 41 olieverf op linnen

Paard Verzameld Collective, beelden en fotoshoot

In mei 2022 ben ik lid geworden van Paard Verzameld Collective, het netwerk voor paardenkunstenaars.

Paard Verzameld Collective was founded in 2016 to connect and bring together equine artists around the world. An art collective for professional and semi professional equine artists, who want to inspire and be inspired. An artistic hub to nurture creative thought and let go of the rules that govern. 

 

Approximately 125+ equine artists from around the world are united in the Horse Collective. Whether you work as a visual artist, illustrator, photographer, ceramicist or potter, sculptor, graphic artist, digital artist or in mixed media, we all share the same common goal: to be inspired and grow!

Naast workshops, meetings, coaching en exposites, is er elke maand een challenge waarbij je een week de tijd krijgt om een kunstwerk te maken, in een specifiek thema of opdracht. Deze maand was voor mij de eerste keer dat ik mee kon doen.

Deze challenge bestond, kort samengevat, uit het schilderen van een referentie foto, in 1 kleur.

Hieronder de resultaten van alle deelnemers (dit kunnen dus schilderijen maar ook foto’s of beelden of andere kunst zijn), en mijn eigen schilderij.

Challenge 41 olieverf op linnen

Paverpol certificaat

In mei vertrokken we naar het prachtige Burgh-Haamstede, waar ik privé 2 dagen een workshop Paverpol volgde, bij de oprichters van Paverpol international. Aan het einde van deze dagen mocht ik een certificaat in ontvangst nemen om zelf workshops te kunnen gaan geven.

Natuurlijk hebben we nog wat toeristische dingen gedaan, en hebben we het vroegere zomerhuisje Eldorado van mijn ouders opgezocht in Oostkapelle waar ik ook heel wat tijd heb doorgebracht. Op het nabij gelegen strand heb ik foto’s en video’s gemaakt voor reels, en van de kinderen.

Fotografie voor Suits you well

Ik heb een tweede fotografie opdracht gedaan voor de webwinkel Suits you well. Deze keer ging het om nieuw binnen gekomen jurken. Mijn dochter Charlène en haar vriendinnetje mochten model staan.

en_GB