Website Outlander’s Finest

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met het bouwen van een website voor Josien, Angélique en Joëlle, die Outlander’s Finest hebben opgericht en 12-daagse reizen gaan organiseren in Schotland voor Amerikaanse Outlander fans. Hierbij worden elke dag verschillende locaties bezocht waar opnames zijn geweest of die op een andere manier met de serie te maken hebben. Zij deden dit al voor Nederlandse fans en deze reizen duurden een week. Nu gaan ze zich ook richten op de Amerikaanse (vrouwelijke) fans. Schotland is natuurlijk een prachtig land en er zijn zoveel mooie plekken te zien.

Super leuk dat ik deze site mocht maken. Ik ben begonnen met het logo, en daarna ben ik de site gaan bouwen, waarbij ik steeds nieuwe teksten kreeg en we met z’n allen de structuur bedachten en veel overleg hadden. Een ontzettend leuk project en ik wens Outlander’s Finest veel succesvolle en mooie reizen. 

Bezoek de site op: www.outlandersfinest.com

Website Outlanders Finest

Schetsen maken voor het logo:

Logo Outlanders Finest
en_GB