Op de ezel

Op dit moment op werk ik aan de volgende schilderijen:

Schilderij schapen 80x80 cm olieverf op linnen

Ik wil al lang mijn portfolio uitbreiden met boerderijdieren. Ik heb wel al een paar keer koeien geschilderd, maar nog geen andere dieren. Dus nu op mijn ezel een groot doek met schapen. Het formaat is 80x80cm op naturel linnen.

Mijn lieve kleine Pukkie is dit jaar (februari 2023) overleden op 19 jarige leeftijd. Ik wilde haar graag schilderen. Dit is een onderschildering op een klein paneeltje van 30×30 cm. Ik hoop er snel verder mee te gaan.

Een experiment met mixed media en olieverf, op portretlinnen van 40x50cm.. Ik ben aan het zoeken naar wat ik leuk vind, en dat is iets meer artistiek dan wat ik voorheen altijd deed (naschilderen van een foto). Bij de olieverf schilderijen staan al 2 van zulk soort mixed media schilderijen, maar ik heb nog veel meer ideeën.

nl_NL