Over

Mijn naam is Maartje en ik ben geboren op 8 december 1976 in Utrecht. Vanaf mijn vierde opgegroeid in Breukelen en na nog in Purmerend en Bussum gewoond te hebben, een heerlijk plekje op de Veluwe gevonden.

Na de middelbare school heb ik de opleiding ‘Multi media vormgeven’ gedaan. Hier na heb ik nog de opleiding hippische bedrijfskunde gedaan.

Van jongs af aan heb ik een passie voor alles wat creatief is. Ik tekende vooral paarden en inmiddels schilder ik met veel plezier alle onderwerpen, vooral in olieverf.

Inspiratie

Met tekenen en schilderen ben ik autodidact maar ik zoek veel op en kijk hoe anderen werken, lees boeken erover en soms volg ik een workshop.

Naast het schilderen ben ik ook druk met mijn paarden, hondjes en onze 2 dochters Valerie (geboren 2011) en Charlène (2014), die ook al erg creatief blijken en mij inspireren met hun mooie tekeningen.

In opdracht

Naast vrij werk maak ik ook schilderijen in opdracht. Het maakt niet uit van welk onderwerp, dieren, mensen, auto’s, alles kan. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Met mijn topper Corento (geboren 2007) die ik al vanaf zijn vierde heb, start ik sinds november 2019 in de Prix st. George dressuur.

nl_NL