Prijzen

De kunstenaarsfactor

Wat mensen zich vaak niet realiseren, is hoeveel tijd er gaat zitten in het maken van een schilderij. Al deze uren, het materiaal en formaat, de ervaring van de kunstenaar en eventuele opleidingen, bepalen de kunstenaarsfactor, oftewel de berekening wat een schilderij kost.

Competitief geprijsd

Sinds 2016 schilder ik, relatief gezien nog niet zo lang. Ik schilder realistisch met een beetje een impressionistische ‘touch’ en misschien ook wel een beetje illustratie-achtig. Ik teken mijn hele leven al, ik mocht in de klas de ramen beschilderen en de voorkant van het clubblad van de vereniging was voorzien van een tekening van mij. Omdat ik toegankelijk wil zijn voor een grote doelgroep, zijn mijn prijzen competitief.

Offerte

Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgaaf. In overleg is veel mogelijk en alle onderwerpen zijn mogelijk. Ik wil zo veelzijdig mogelijk zijn en me niet specialiseren in één onderwerp. Ook het verzorgen van een lijst kan ik regelen, toevallig zit de lijstenmaker bij mij ‘om de hoek’.

Werkwijze

Zodra we hebben bepaald wat het formaat doek wordt (of paneel of een andere drager), ga ik aan de gang met schetsen en tekenen, waarna ik de olieverf aanbreng in meerdere lagen. Soms maak ik een onderschildering in zwart-wit of in een bruin-tint zoals gebrande sienna. Ik bekijk per schilderij wat ik prettig vind. In dit geval (de collage rechts) was het doek van natuur linnen en wilde ik zoveel mogelijk die ‘look’ behouden.

Desgewenst kan ik tussendoor foto’s sturen. Wanneer je niet tevreden bent, hoef je het schilderij niet af te nemen. 

nl_NL